f 18lei.ro | Site de micro-joburi - De trei ani sunt Editor Manager la Beautips.Info, unde public și articolele mele sub

vivianne:

vivianne poza de profil

Eu voi Scrie articole pentru site-ulblogul tău :
10 € ( 45 ron )
In Bloguri
Durata jobului: ~1 zile

vivianne are 0 joburi in asteptare

Vazut de 27580 de ori

vivianne nu are niciun feedback
Plata cu paypal, este rapid,sigur si simplu
Contacteaza vivianne
o imagine 18 lei romania

Descriere job

De trei ani sunt Editor Manager la Beautips.Info, unde public și articolele mele sub numele Vivianne Sterling. Beautips.info este un blog destinat publicului feminin, un loc unde se oferă sfaturi pentru frumusețe - de la modă la dietă, de la fitness la sfaturi de bronzare, de la stiluri de păr la probleme de piele, cum să ne îmbunătățim sănătatea sau cum să ne îngrijim unghiile. Experiența mea legată de aceste subiecte este unul dintre motivele pentru care consider că o eventuală colaborare ar putea fi benefică atât blogului dumneavoastră cât și portofoliului meu.
În plus, scriu în acest moment o carte despre diete faimoase, ceea ce înseamnă că am o bogată documentare și în domeniul nutriției.
În activitatea desfășurată la Beautips.info, sunt de asemenea responsabilă cu organizarea conținutului în Wordpress, precum și monitorizarea și dezvoltarea conturilor de social media: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+.

Feedback-ul cumparatorilor

vivianne nu are un feedback deocamdata!